Kunststof kozijnen

kunstof kozijnenIn geen ander Europees land dan in Nederland worden zulke hoge eisen gesteld aan functionaliteit, esthetica en kleur van kunststof kozijnen, ramen en deuren. Ongeacht of het een naar binnen- of buitendraaiend raam betreft, verdieping hoge of gevelbrede elementen of afwijkende inbouwsituaties. Voor ieder ontwerp kunt U bij ons terecht.

Het kunststof kozijn moet het houten kozijn imiteren.
Ook hiervoor leent het K-Vision profielsysteem zich uitermate goed. Vorm van het profiel, houtnerf structuur decor maar ook de hoekverbinding. Het kunststof K-Vision Kozijn voldoet hier geheel aan. Schilderen is niet meer nodig. Het K-Vision kozijn is immers onderhoudsarm. Daarnaast is het profielsysteem volledig lood en cadmium vrij uitgevoerd waardoor ons milieu gespaard wordt. Kortom, reden genoeg om met ons verder te praten over de mogelijkheden van kunststof kozijnen in uw woning.

Onze kozijnen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar, te weten:
– K- vision
– ReproLine, met gecontramalde, rechte hoekverbindingen
– Het citykozijn met het uiterlijk van een jaren ’30 schuifraam -Het Cubekozijn, het zogenoemde blokprofiel

Al onze  kozijnen worden vervaardigd volgens het KOMO produktcertificaat, volledig voorzien van staalversterking. Voorzien van dubbel glas, HR++. Geheel volgens de in Nederland voorgeschreven kwaliteits en veiligheidsnormen.

Garantiebepaling:
Altijd 10 jaar garantie op de profielen en beglazing en 5 jaar op het beslag

kunstof kozijn met glas in lood
kunstof kozijnen

© Copyright - Zuidwest Bouw & Geveltechniek - Website by SVwebdesign